| Autor |
Wiadomość |
Carlito89
Użytkownik
|
# Napisano: 6 Cze 2017 11:56
Odpowiedz
Witam, Czy noclegi na kempingach trzeba wcześniej rezerwować ? Czy mozna przyjechać bez wcześniejszej rezerwacji i znadzie sie miejsce ?
|
Wojti
Użytkownik
|
# Napisano: 8 Cze 2017 10:59
Odpowiedz
Napisał(a): Carlito89 Czy noclegi na kempingach trzeba wcześniej rezerwować ? Czy mozna przyjechać bez wcześniejszej rezerwacji i znadzie sie miejsce ? Warto zarezerwować w szczególności jeśli chodzi o domek, miejsce na przyczepę lub campera. W sezonie letnim potrafią być campingi wypełnione na full choć nie wszystkie. Polecam nie ryzykować braku miejsc. Jeśli chodzi tylko o rozbicie namiotu to już łatwiej.

|
HarryLey4x4
Użytkownik
|
# Napisano: 27 Cze 2017 12:21
Odpowiedz
Witam. A czy możecie polecić szczególnie któreś kempingi pod kampera? Chcę dojechać w okresie między 22-29 lipca 2017 i zwiedzić powoli na rowerkach wyspę
|
Wojti
Użytkownik
|
# Napisano: 27 Cze 2017 15:30
Odpowiedz
Napisał(a): HarryLey4x4 A czy możecie polecić szczególnie któreś kempingi pod kampera? Chcę dojechać w okresie między 22-29 lipca 2017 i zwiedzić powoli na rowerkach wyspę Spróbuj na tym. Jest na bardzo dobrym poziomie: https://www.familiecamping.dk/
Mój kolega był kiedyś ze 2-3 temu na tym campingu z przyczepą. Ogólnie polecał. Nie wiadomo jednak jak będzie tam z miejscami ale możliwe, że cos się znajdzie. Miłego 
|