Autor |
Wiadomość |
usagi
Użytkownik
|
# Napisano: 26 Cze 2012 17:13
Odpowiedz
Witam wszystkich! Jestem studentką Geografii Regionalnej i Turystyki Uniwersytetu Wrocławskiego. Piszę pracę dyplomową na temat atrakcyjności turystycznej Bornholmu dla turystyki rowerowej. W te wakacje kolejny raz wybieram się na Bornholm i będę przeprowadzać badania terenowe oraz ankietować turystów. Chciałabym jednak mieć jak najwięcej opinii osób będących na Bornholmie przynajmniej raz na rowerze, w związku z tym mam ogromną prośbę o wypełnienie ankiety, a także o Wasze ewentualne komentarze na temat przygotowania i oferty Bornholmu dla turystyki rowerowej. Wypełnienie ankiety nie zajmuje więcej niż 10 minut. W wersji papierowej jest trochę inna, tutaj jednak ograniczały mnie możliwości programu do tworzenia ankiety. Bardzo dziękuję za wypełnienie ankiety i wszelkie ewentualne komentarze. Serdecznie pozdrawiam! 
Link do ankiety: URL
|
usagi
Użytkownik
|
# Napisano: 12 Sier 2012 17:15
Odpowiedz
Chciałabym podziękować wszystkim osobom, które wypełniły ankietę zarówno przez internet, jak i te, które męczyłam podczas ich wakacji na Bornholmie. Wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi, będę one bardzo przydatne 
|